Kezdőoldal »

Tüzelőanyag forgalmazás

Tüzelőanyag forgalmazás

 

2010 évtől folyamatosan értékesítünk agripelletet illetve fapelletet, ezen termékekről kérjen felvilágosítást telepünkön.

A MŰISZ-KER Kft. 2008 telén találkozott egy alternatív fűtési megoldás, a pellet tüzelés iránt felmerülő igénnyel. Cégünk érdeklődéssel fordult a pellet mint tüzelőanyag valamint az ezek elégetésére alkalmas tüzelő berendezések felé. Ennek első lépésekén a felújított vásárló térbe beüzemelésre került egy vízteres, központi fűtésre köthető 11 kW teljesítményű pellet kályha. Ezen készülék nem csak hangulatot hozott irodánkba, de 2009 októberétől a teljes épületünk fűtését ellátja.

2009 év végétől szoros kapcsolatban és szerződésben állunk egy pelletgyártó üzemmel, mely egész évben biztosítja számunkra a folyamatos pellet-tüzelőanyag ellátást.

Mohácsi telepünkön többféle pelletet forgalmazunk. A ma még leggyakrabban használt 6 mm átmérőjű fapellet, minden időben vásárlóink rendelkezésére áll. Elsősorban 15 kg-os zsákos formában, de igény szerint nagyobb (akár Big-Bag-es) kiszerelésben, vagy ömlesztve is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Igény esetén ugyanezen fa alapanyagból gyártott, de 8mm átmérőjű pelletet is be tudunk szerezni.

2010 elején megkezdtük a mezőgazdaság melléktermékeiből (napraforgóhéj, ocsú, szalma, pelyva stb.) fűtési célra előállított ún. agripellet árusítását. Ugyan az ilyen pellet gond nélküli eltüzelésére alkalmas berendezésből a magyarországi piacon még kevés lelhető fel, számos érv és vélemény szól a mellet, hogy hazánkban ennek a típusú tüzelőanyagnak van nagy jövője.

Jelentős mennyiségben forgalmazunk, szintén egy szerződött partnerünk által beszállított szalmaalom pelletet. A tiszta szalmából, aprítás, darálás, portalanítás után préseléssel előállított 8 mm átmérőjű alomanyag, elsősorban lovak almolására alkalmas.

Szolgáltatásaink:

  • Szaktanácsadás
  • Költségvetés alapján árajánlatkészítés
  • Tervszámítás
  • Ingyenes felmérés, korszerűsítés esetén

Termékpaletta:

utoljára frissítve: 2013.02.14 12:10